Kumluca Devlet Hastanesi çalışanları, hastane bahçesinde düzenledikleri etkinlikte gönüllerince eğlenerek stres attı.

Kumluca Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından, halk arasında 6 Mayıs’ta kutlanan Hıdırellez öncesi hastane bahçesinde hastane personeli ve hasta ve hasta yakınlarının da katılımıyla erken kutlama yaptı. Hastane bahçesinde yapılan etkinliğe katılanlar arasında çuval yarışı, halat yarışı, kaşıkla yumurta taşıma yarışı ve yoğur içinde altın bulma yarışmaları yapıldı.

Hastanede görevli doktorların da katıldığı yarışmalarda ortaya renkli görüntüler çıkarken, bazı yarışmacılar yere düşerek yarışmayı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Yarışmalarda dereceye giren yarışmacıların 12 Mayıs’ta sürpriz ödül verileceği öğrenildi.

Kumluca Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ayşegül Alkan, gazetecilere yaptığı açıklamada hastane olarak bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri Hıdırellez şenliklerinin, hastane personeli ve hastaların katılımıyla çok güzel bir şekilde yapıldığını söyledi.

Alkan, “6 Mayıs halkımız arasında farklı bir anlamı var. Kumluca Devlet Hastanesi olarak bir bu günden bir gün öncesi personelimiz ve hastalarımız ile birlikte moral ve motivasyon olması amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Tüm personelimiz, hastalarımız bir arada eğlendik. Moral motivasyon oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum”. dedi.