Edinilen bilgiye göre, 6 Şubat gecesi Muğla'nın Seydikemer ilçesinde bir markete giren 4 kişi, burada sigara ve alkol ürünleri çalarak Antalya istikametine kaçtı.

KUMLUCA HABERLERİ - HIRSIZLIK ŞÜPHELİLERİ TUTUKLANDI

Yol güzergahında başka bir marketten de yine parfüm, sigara ve alkol ürünleri çalarak aynı araçla kaçtı. Kalkan Mahallesi İslamlar mevkiinde bulunan bir market zincirinin şubesine M.U adına kiralanıp sahte plaka takılan  beyaz bir araçla gelen hırsızlar, maske giyerek markete girdi. Burada da yine sigara ve alkol ürünlerini çalan hırsızlar, marketin güvenlik kameralarına yakalandı. Kasa ve reyondan sigara ve içkileri çalan hırsızlar, daha sonra çaldıkları eşyaları satmak için Antalya'ya doğru yola çıktı.  

KUMLUCA HABER - HIRSIZLIK ŞÜPHELİLERİ FOTO GALERİ

Kumluca’ya bağlı Altınyaka Mahallesinde önleyici kolluk devriye faaliyeti  icra eden Kumluca  Jandarma ekipleri,  yol kenarında park halinde bulunan şüphelendikleri bir aracı fark ederek  Kimlik kontrolü ve arama yapmak için yaklaştığı sırada kaçmaya çalışan zanlılarla, jandarma arasında yaşanan kovalamaca sonucu araç ve içerisinde  2 kişi ile  birlikte araçta 60 bin lira değerinde çok sayıda sigara, alkollü içki, parfüm gibi malzemeler ele geçirdi.

Gözaltına alınan ve daha önce farklı suçlardan arandığı tespit edilen H.T (51) ve C.D (39) Kumluca Devlet Hastanesi Acil Polikliniğinde yapılan tedavilerinin ardından ifade alınmak üzere savcılığa sevk edildi.