Edinilen bilgiye göre, Antalya'nın Güzeloba, Öğretmenevleri, Dutlubahçe, Memurevleri ve Kızılsaray Mahallelerinde 02-04 Ocak tarihleri arasında meydana gelen evden hırsızlık, evden hırsızlığa teşebbüs, işyerinden hırsızlık ve oto hırsızlığı olayları ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda;
 
Hırsızlık olaylarını (A.A.), (V.G.), (A.B.) ve (R.T.) isimli şahısların gerçekleştirdiği tespit edillerek, (A.A.), (V.G.), (A.B.) isimli şahıslar yakalandığı, (R.T.) isimli şüphelinin yakalama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.
 
Meydana gelen hırsızlık olaylarında;
 1 adet oto, 4 adet cep telefonu, 1 adet notebook bilgisayar, Çeşitli ziynet eşyaları çalındığı tespit edilmiş, çalınan eşyaların bir kısmı şüphelilerden temin edilerek sahiplerine teslim edildi.
 
Yakalanan 3 şüpheli hırsızlık olayları ile ilgili haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.
 
İlimizde mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, halkımızın can ve mal güvenliğinin temini için  çalışmalarımız özveri ve kararlılıkla devam edecektir.