Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve Ak Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, Belediye Meclis Üyeleri ve Ak Parti İlçe Yönetimi İlçe Kaymakamı Hakkı Uzun’u makamında ziyaret etti.

Heyeti Kaymakamlık Toplantı Salonunda kabul eden Kaymakam Hakkı Uzun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaymakam Uzun; “İki ayrı beldeyi ilçe yapmak için kaymakam olarak görevlendirildim. Olağanüstü Hal Bölgesinde görev yaptım. Recep Yazıcı ve Gaffar Okan gibi devlet yönetiminde önemli yeri olan isimlerle çalıştım. Bu tecrübelerimi güzel ilçemiz Kumluca’nın yararına kullanacağım. 4 Dönemdir Belediye Başkanlığı yapan tecrübeli bir başkan ile karşılaştım. Çalışma azmi ile dolu İktidar partisi ilçe başkanı meclis üyeleri ve ilçe yönetimini görüyorum. Ben Kumluca’da dinlenirim diye düşünüyordum. Ancak çalışmaya ara vermeden devam edeceğimi anladım. Sorun değil çözüm üretmeye, insanlara hizmet etmeye geldik. Valizimizi, eşyalarımızı aldık geldik. Giderken “Bu adamdan Allah razı Olsun” dedirtebilirsek ne mutlu bize” dedi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya; “Tecrübeli bir isimle çalışmaktan mutluluk duyarız. Öz geçmişinizi araştırınca Kumluca halkı ve şahsım adına mutluluk duyduk. Biz ilçemizde siyasi çıkarlar gözetmeden, siyasi kavgalar etmeden bu halka nasıl hizmet edeceğimizi düşünerek uyumlu bir şekilde çalıştık. Öyle görüyoruz ki bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz. İlçemize hoş geldiniz. Bizleri çok mutlu ettiniz” dedi. Ak Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer ise; “Gaffar Okan, Recep Yazıcı gibi isimlerle ve Olağanüstü Hal Bölgesinde çalışmış bir kaymakamla çalışacağımızı duyunca çok mutlu olduk. Hep birlikte bu devlet için, millet için çalışacağımıza canı gönülden inanıyorum” dedi.