Kumluca Belediye Meclisi şubat ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya başkanlığında gerçekleştirildi.
Kumluca Belediyesi meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya başkanlığında Üyeler; Yusuf GÖVEN, Sait KAYA, İsmail DEĞİRMENCİ, Durali HOYRAZLI, Ramazan KIZILKAYA, Hüseyin AYGÜN, Süleyman İLHAN, Halil DİNÇER, ve Neslihan SUNGUR MİDİLLİ'nin katılımı ile yapılan toplantıda, zabıta ve itfaiye görevlilerinin fazla mesai ücretlerinin 209 liradan, 221 liraya çıkarılması oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantı sonunda meclis üyelerine beş yıllık görevleri süresince gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür eden Başkan Çetinkaya, farklı siyasi parti ve görüşlerden halkın oyuyla seçilmiş insanların, ilçeye hizmet için mücadele ettiklerini söyledi.

Başkan Çetinakya, konuşmasının sonunda beş yıl süreyle görev yapan AK Partili, CHP ve MHP'li meclis üyelerine 2009-2014 yılları arasında katkılarından dolayı Kumluca belediyesinin 60. Yaşında derlediği yeni kitabı ile üzerlerinde meclis üyelerinin isimlerinin olduğu kalem ve kol düğmesi takımı ve teşekkür plaketi verdi.