İşletmeciliğini Emre Korkmazer'in yaptığı Korkmazer Oto Yıkama'da; köpüklü iç-dış yıkama, motor yıkama, detaylı iç-dış temizlik, jant temizliği, zift temizleme ve boya koruma hizmeti veriliyor.

Kumluca ve çevresi yeni bir oto yıkamacıya kavuştu. Eski Cami Mahallesi Orman Yolu Sokak'ta açılan Korkmazer Oto Yıkama işletmesi sahibi Emre Korkmazer Amacımız; en iyi bildiğimiz konuda en iyi hizmeti müşteri memnuniyeti ile kaliteli ve güvenilir biçimde vermek, sizin aracınızın dış dünyaya en iyi şekilde yansıtmaktır. Oto yıkamada araçların tüm bakımı yapılacağını kaydederek Tecrübeli uzman kadrosu ile hizmet veren firmamız, sektörde uygun fiyatları, kaliteli, üstün teknoloji, oto kuaför, detaylı temizlik ve fırçasız köpüklü oto yıkama hizmeti vermeyi ilke edinmiştir".Dedi.

Korkmazer Oto Yıkama ile artık mükemmel temizliğe kısa zamanda, zahmetsizce ve en ekonomik olarak ulaşılacağını belirten Korkmazer, Oto yenileme ve koruma sistemleri ve Yıkama sektöründe profesyonelliğin yaygınlaşmasına destek vermek ve müşterilerimizin memnuniyetini artırmak için çalıştıklarını vurguladı.

İç-dış araç temizliğini oldukça ekonomik yaptıklarını belirten Emre Korkmazer, "Halkımız İç-dış yıkamada taban ve koltuk temizliği ve detaylı iç temizlik ile araçlarında mükemmel temizliğe en kısa zamanda, zahmetsizce ve ekonomik olarak ulaşacaklar" dedi.