Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de  etkisini gösteren Covit-19 salgını sağlık hizmetlerinin sunum tarzını değiştirdi. Salgınla mücadelede yoğun şekilde en ön safta mücadele eden sağlık çalışanları tüm polikliniklerde de sağlık hizmetlerini devam ettirdi. Kumluca Devlet Hastanesi kadrosuna katılan bir kardiyoloji  uzmanı hekim, bir pratisyen hekim ve iki diş hekimi olmak üzere dört yeni hekim ile bölge halkına sağlık hizmeti vermeye devam ediyor.

Kardiyoloji Uzmanı Dr. Metin AYAZ,  İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde ihtisasını tamamlamyıp, Kumluca Devlet Hastanesi’nde göreve başladı.  Acil doktoru olarak Dr. Dilhun ŞAHİN AKAR’ da görevine  başladı.

Ağız Diş Sağlığı Merkezi kadrosuna, yeni atanan diş hekimleri; Seda HACISALİHOĞLU ve Tülay AKBULUT ASAN oldu.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Fatih ALADAĞ yaptığı açıklamada; “2020 yılı Mart ayından beri Covit-19 salgını nedeniyle hastanemiz ve çalışanlarımız, yoğun ve özverili bir şekilde hizmetlerine devam etmektedirler. Covit-19 salgının etkisini yitirmeye başladığı, normal hayatın çok yakın olduğu bu günlerde hekim kadromuzu dört yeni çalışanımız ile daha da güçlendiriyoruz. Pandemi sonrası yoğun bir şekilde hizmet verebilmek için tüm hazırlıklarımızı eksiksiz yerine getirmeye çalışıyoruz. Özellikle kardiyoloji uzmanımızın tayin olması ile birlikte kardiyoloji uzmanı açığımızı hızlı bir şekilde kapatmak bizi çok mutlu etti.  Hastanemizde göreve başlayan hekimlerimize görevlerinde başarılar diler, halkımızdan da daha güzel hizmetlere vesile olmak için görüş ve önerilerini beklerim.” dedi.