19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı, Gençlik Haftası   kapsamında düzenlenen Yüzme Şenliği, Kumluca Yüzme Havuzunda gerçekleştirildi.

Şenlik, minik, yıldız, genç sporcuları, Kumluca Demirspor yüzme takımı, antrenörleri ile destek veren velilerin katılımıyla yapıldı.


İLK YARIŞ HEYECANI


Etkinlik, yüzmeyi Kumluca yüzme havuzunda öğrenen kursiyerleri yüzme sporuna teşvik etmek amacıyla yapıldı. Sporcular, ilk yarış heyecanlarını tadıp, ilk yüzme madalyalarını da aldılar. Yüzme şenliği etkinliğine 50 sporcu katıldı.

Şenliğe katılan Ak Parti İlçe Başkanı Erol Uysal, "Mutlu olmamak gurur duymamak mümkün değil, biz yavrularımızla gurur duyuyoruz. Kumluca’mızda spora dair çok güzel şeyler oluyor. Özellikle biz sportif faaliyetlerin daha küçük yaşlara sirayet etmesi ve çocuklarımızın sporla tanışmasını çok önemsiyoruz. Şenliğe katılan çocuklarımızı kutluyorum ayrıca emeği geçen herekse teşekkür ediyorum” dedi.

Yarışma sonunda derece alan sporculara Madalyalarını, Ak Parti İlçe Başkanı Erol Uysal, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir verdiler