Batı Antalya Bölgesine hizmet verecek olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü olarak Kumluca’ya atandı

Batı Antalya’daki ilçelere hizmet verecek olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Sülekoğlu Kumluca’ya atandı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğüne atanan Mehmet Sülekoğlu Kurumunun İl Müdür Yardımcısı Eşref Edip Ekmen ile birlikte Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı makamında ziyaret etti. Aile ve Sosyal Politikalar Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğüne atanan Mehmet Sülekoğlu’nu kutlayan ve yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Çetinkaya; “Bölgemizde büyük bir eksiklik giderilmiş oldu. Mehmet Sülekoğlu bu kurumun bölgemizde ilk müdürü olacak. Yeni bir müdürlük olduğu için Müdürüm halkımıza hem kurumun işleyişini anlatacak hem de hizmet edecek. Kendisine güveniyoruz. Başarılı bir hizmet vereceğine inanıyorum” dedi.

1974 Korkuteli doğumlu olan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Sülekoğlu, Ankara Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesini Makina bölümünü bitirdi. Sivas ve Afyon ve Konya'da’ değişik okullarda idarecilik yaptı. Kumluca’ya tayin olduktan sonra buradaki okullarda da idarecilik yapan Sülekoğlu son olarak Beykonak Sevim Öner İlk ve Ortaokulunda idarecilik yapıyordu. Sosyal Hizmet Merkezi Mehmet Sülekoğlu; “Güçlü Devletimizin merhametini ve şefkatini ülkemizin en ücra köşesine yani tabir yerindeyse en kılcal damar olan nüfusa kadar götürmek ilk hedefimizdir. Bunu başarmayı amaçlıyorum. Geniş bir bölgeye hizmet edeceğim. Allah beni utandırmasın. İlçemize hayırlı olsun. Yüce Allah’ım bana halkımıza en güzel hizmeti yapmayı nasip etsin” dedi.