Antalya'nın dünyaca ünlü plajları Olympos ve Çıralı'da seyyar satıcılara yönelik zabıta ekipleri tarafından yapılan operasyonda, seyyar satılan ürünlere el konulurken, seyyar satıcılar hakkında işlem yapıldı. 

Kumluca ve Kemer belediyeleri Zabıta Müdürlükleri tarafından Olympos ve Çıralı sahilinde seyyar satıcılara yönelik operasyon gerçekleştirdi. Dünyaca ünlü plajlarda yurt içi ve yurt dışından gelen tatilcileri rahatsız ettikleri gerekçesiyle yapılan baskında, yiyecek ve içecek ve plaj malzemeleri satan seyyar satıcılar men edildi. Seyyar satıcıların sattıkları malzemelere el koyan ekipler, satıcılar hakkında da ilgili maddelerden işlem yaptı. Kumluca Belediye'si Zabıta Müdürü Aydın Turgut, özellikle Olympos sahilinde seyyar satıcılar hakkında yoğun şikayet aldıklarını söyledi. 

Olympos ve Çıralı sahillerinin her iki belediyenin sınırları içerisinde olması nedeniyle ortak operasyon yapıldığını kaydeden Turgut, seyyar satıcılara yönelik denetimlerin sezon boyunca devam edeceklerini söyledi.