Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, ilçede yapımı devam eden özel hastane inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Hastane inşaatının hızlı bir şekilde devam ettiğini ifade eden hastane sahiplerinden Dr. Galip Öztekin, hedeflerinin hastaneyi Haziran ayında hizmete açmak olduğunu söyledi.

Şuanda inşaatın kaba bölümlerinin tamamlandığını, ince işçilik, iç dizayn ve tıbbi cihazların temini konusunda yoğunlaştıklarını kaydeden Öztekin, “Hastanemiz tamamlandığında, 150 yatak rezervli, modern bir yapıya sahip olacak. Antalya’nın batısında en büyük ve modern bir özel hastane. İnşallah hedeflediğimiz sürede tamamlayarak, Kumluca başta olmak üzere, diğer ilçelerdeki hastalarımızın hizmetine sunarız.” dedi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da sağlık alanında ilçede yeni yatırımlar yapılmasının kendilerini sevindirdiğini, bu yatırımların başında da özel hastane inşaatı ve gelecek yıl öğrenci alacak Sağlık Bilimleri Fakültesi olduğunu söyledi.

Özel hastanenin sadece Kumluca değil çevre ilçelere de hizmet verecek konumda olduğunu vurgulayan Çetinkaya, “Özel hastanemizin donamımı konusunda edindiğimiz bilgiler, bizleri çok mutlu etti. Özellikle hastane bünyesinde bulunacak yoğun bakım ünitesi, değişik branşlardaki tedavi üniteleri, bölge insanımıza büyük fayda sağlayacak. Ben bu konuda büyük yatırım yapan hastane sahiplerine teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda, ilçemiz diğer alanlarda olduğu gibi sağlık alanında da marka bir ilçe olacak.” dedi.

Kumluca Haber, Kumluca Haberler, Kumluca Haberleri,