Kumluca’da bir yıl içerisinde tamamlanacak okul binası, pansiyon ve spor salonunda yer aldığı Sağlık Meslek Lisesi inşaatı için yer teslimi yapıldı. 
Kumluca’da 2018-2019 eğitim öğretim yılı ikinci yarısında tamamlanması beklenen, içerisinde 24 derslikli okul binası, 200 yataklı pansiyon ve spor salonunun yer aldığı, Sağlık Meslek Lisesi için yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. 
Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin ve AK Parti ilçe Başkanı Arif Yavuzer, Sağlık Meslek Lisesi yapılacak alanda incelemelerde bulundu. Başkan Çetinkaya, Kumluca’nın yeni bir okul binasına daha kavuşacak olmasından dolayı büyük bir mutluluk ve sevinç yaşadıklarını söyledi. 
Sağlık Meslek Lisesi’nin şu anki binasının yetersiz kaldığını belirten Çetinkaya, “Kumluca’mıza eğitim alanında her geçen gün bir yenilik ekleniyor. Bu yeniliklerden bir tanesi de yer teslimi yapılan ve bir yıl içerisinde tamamlanacak 24 derslikli Sağlık Meslek Lisesi binamızdır. Burada sadece okul binası değil, 200 yataklı pansiyon ve spor salonu da yapılacak. İnşaat tamamlandığında, okulumuzun özellikle Antalya’nın batısında sağlık alanında eğitim görecek öğrencilerimizin tercih edeceği güzel bir okul olacağına inanıyorum. Bu konuda emeği geçen herkese, eğitim görecek öğrencilerimize ve eğitim camiamız adına teşekkür ediyorum.” dedi. 
Okul inşaatının spor salonu ve pansiyon binasıyla birlikte komple olarak yapılıyor olmasının da çok önemli olduğunu vurgulayan Çetinkaya, Sağlık Meslek Lisesi Pansiyonuyla birlikte, inşaatı devam eden Havva Sedat Avcıoğlu Fen Lisesi pansiyonun da tamamlanmasıyla, Kumluca’da pansiyon eksikliğinin de büyük ölçüde giderileceğini bildirdi.