Tatil yaptığı sırada karşılaştığı 9 yaşındaki Halil Eymen tarafından sünnet düğününe davet edilen sanatçı Yılmaz Morgül, arkadaşlarıyla sünnet düğününe katılarak küçük çocuğa sürpriz yaptı


Kumluca’da iş insanı Süleyman Ataklı’nın oğlu 9 yaşındaki Halil Eymen Ataklı için yapılan sünnet düğüne sanatçı Yılmaz Morgül, arkadaşları Behnan Suat Zor ve Nazlı Danışman ile katıldı. 


Yaklaşık bir ay önce Kumluca’ya bağlı turistik Adrasan Mahallesi’nde tatil yapan sanatçı Yılmaz Morgül, tatilde tesadüfen karşılaştığı ve kendisini yapılacak olan sünnet düğününe davet eden Halil Eymen Ataklı’ya sürpriz yaparak sünnet düğününe sanatçı arkadaşlarıyla birlikte katıldı. 


Kumluca’da iş insanı Süleyman Ataklı ve eşi Kumluca Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Müdürü Mine Ataklı tarafından 9 yaşındaki oğulları Halil Eymen Ataklı için sünnet düğünü organize edildi. Kendisi için sünnet düğünü organize edilen Halil Eymen, sünnet düğünü hazırlıkları öncesi Adrasan Mahallesi’nde tatil yaparken karşılaştığı sanatçı Yılmaz Morgül’ü de davet etti. 


Sünnet düğünü öncesi küçük çocuğa sanatçı arkadaşları Behnan Suat Zor ve Nazlı Danışman ile  birlikte sürpriz yapmak isteyen Morgül, Milazel Park’ta gerçekleştirilen sünnet düğününe katıldı. Arkadaşlarıyla birlikte sevilen şarkılarını seslendiren sanatçı Yılmaz Morgül, sünnet düğünü yapılan Halil Eymen ve davetlileri gönüllerince eğlendirdi. 


İş insanı Süleyman Ataklı, oğlu Halil Eymen için sünnet düğünü organizasyonu yapmak için hazırlıklara başladıkları sırada Adrasan Mahallesi’nde tatil yaparken oğullarının sanatçı Yılmaz Morgül ile karşılaştığını ve bu sırada kendisini sünnet düğününe davet ettiğini söyledi. 


Sünnet düğününden önce Yılmaz Morgül’ün kendisini aradığını ve Halil Eymen’e sürpriz yaparak sünnet düğününe katılmak istediğini ifade eden Ataklı, “Aile olarak en mutlu günümüzde sanatçımızın böyle bir tevazu gösterip sünnet düğünümüze katılması bizi çok gururlandırdı. Oğlumuz çok mutlu oldu, davetlilerimiz gönüllerince eğlendi. Ben hiçbir karşılık beklemeden oğlumuzun davetini kırmayarak sünnet düğünümüze katılan Yılmaz Morgül ve arkadaşları Behnan Suat Zor ile Nazlı Danışman’a çok teşekkür ediyorum.” Dedi.