Kumluca Sanayi Sitesi Kooperatifi tarafından sanayi sitesinin çevre düzenlemesi yapılması için çalışma başlatıldığı bildirildi.

Kumluca Sanayi Sitesi çevresinde sanayi sitesi kooperatifi tarafından çevre düzenlemesi çalışması başlatıldı. Kumluca Belediyesi ekiplerinin de destek verdiği çalışmada, sanayi sitesinin dört bir tarafı beton duvar yapılarak, site içerisine giriş çıkışlar belirli noktalardan yapılması ve site çevresinin güzelleştirilmesi amaçlanıyor.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Duran Cabbar ve yönetim kurulunun, sanayi sitesinin çevre düzenlemesi yapmak istedikleri belirterek belediyeden sanayi sitesinin sınırlarını belirlenmesini ve yapılacak çalışmada destek istediklerini söyledi.

Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğünün koordinesinde söz konusu çalışmanın yapılması için destek olma söz verdiklerini ifade eden Çetinkaya, “Kumluca Sanayimiz, Batı Antalya’nın en büyük sanayi sitesi konumundadır. Her geçen gün kendisini yenileyerek, bu konumunu daha da güçlendirmektedir. Sanayi sitemizin çevresinin derlenmesi, sanayi sitesinin daha güzel hale getirilmesi için yapılacak her türlü çalışmayı bizde belediye olarak destekliyoruz. Bu konuda emeği geçen başta sanayi sitesi kooperatifi olmak üzere, tüm sanayi sitesi esnafına teşekkür ediyorum” dedi.

Kumluca Sanayi Sitesinin çevre düzenlemesi çalışması kapsamında, ilk başta sanayi sitesi sınır dışında bulunan hurdacıların kaldırılması ve sanayi sitesinin sınırlarının belirlenmesi çalışmasına başlanıldı.