Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Vali Ersin Yazıcı’ya Güreşler hakkında bilgi vermek ve davetiye takdim etmek amacıyla ziyarette bulundu.

Survivor yarışmasında olan İsmail Balaban'ın güreşmeyeceği Kumluca güreşlerine, aralarında Kırkpınar Başpehlivanı Ali Gürbüz ve Orhan Okulu'nun da olduğu çok sayıda başpehlivanın katılması bekleniyor.

Vali Yazıcı'ya Davet
2020 yılında pandemi nedeniyle yapılamayan güreşler pandemi kuralları kapsamında seyircisiz olarak yapılacak. Türkiye’nin bu sezon ilk güreşlerinin coşkusunu yaşamak için Antalya Valimiz Sayın Ersin Yazıcı'dan başlayarak 22-23 Mayısta Kumluca Karatepe stadında yapılacak olan güreşlerimize protokol üyelerini davet ettiğini belirten Köleoğlu, "Güreşlerin sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için her türlü önlemi aldık. Pehlivanlarımız da güreş severler de güreşi çok özledi. Güreşseverler bu yıl televizyon ve sosyal medya'dan izleyecekler, 2022 yılında inşallah daha çoşkulu bir şekilde seyircisiyle, şenliğimizle, tüm etkinliklerimizi yapmak nasip olur." dedi