Kumluca Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası ve Kumluca Belediyesi ile iş birliğiyle dezenfeksiyon işlemlerinin devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, “Mart ayından bugüne kadar Kumluca Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odamız ve Belediyemiz iş birliği ile toplu taşıma araçlarımızın dezenfeksiyon işlemlerini ücretsiz bir şekilde periyodik olarak yapmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile toplu taşıma araçlarını kullanabilirler. Sağlıklı günler dilerim.” Dedi.

Kumluca Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Bayram İğneli de “Tüm dünyada etkili Kovid-19 Korona virüsü nedeniyle alınması gereken önlemler ve tedbirler kapsamında araçlarımızın dezenfeksiyon olayını başkanımızla görüştük. Başkanımız da talebimizi uygun gördü tüm esnaflarımıza ücretsiz olarak bu hizmeti sundu kendisine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Öz Kumluca Kooperatif Başkanı Engin Şamdan, “Kooperatifimizin araçlarını Kovid-19 salgını sürecinde temizlik hijyen ve Dezenfeksiyon işlemlerini periyodik olarak yaptırıyoruz. Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla toplu taşıma araçlarımızı kullanabilirler. Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için çok önemli. Belediyemize de yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi