Türkiye'nin Madonnası olarak bilinen Hande Yener, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki turnesine New York'tan başladı. New Yorklu Türkleri coşturan Hande Yener birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi.Esra ÖZİSKENDER / ABD (İGFA) - New York'taki Sony Hall'de gerçekleşen konsere New Yorklu Türkler'in yanı sıra başka millettende Hande Yener hayranları katıldı.

Eski ve yeni şarkılarıyla hayranlarını coşturan Hande Yener, yerinde duramadı. Performansı ile salondakilere enerji veren Yener hareketli parçalarını seslendirdi.

Konser sonrası Esra Öziskender'e konuşan Yener, "Star her zaman stardı, İngilizce şarkı söylese de stardır söylemese de." dedi.

Hande Yener, Öziskender'in "Elektronik müziğe geri dönüş olacak mı? sorusuna "Olabilir, düşünüyorum." dedi.

Güzelliğininiz sırrı nedir sorusuna ise “Yaşlanmış mıyım?” diye soran Hande Yener, "Doktorum çok iyi" diyerek son zamanlarda yaptırdığı estetik operasyonları işaret ederek, "49 yaşındayım, sanat hayatımda 20 yılı devirdim" dedi.

Ayrıca oğlu Çağın'ın kendisine DJ’lik yaptığını hatırlatan Hande Yener, oğlunu göstererek "Bu arada oğlumu büyüttüm o da 30 yaşına geldi. Artık birlikte çalışıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: igf