19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Haluk Levent konseri ile son buldu. 19 Mayıs coşkusunu katlayan konserde şarkılarını Manisalılarla birlikte seslendiren Haluk Levent, Manisalılara unutulmaz bir gece yaşattı.MANİSA İGFA- Ünlü sanatçı Haluk Levent, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlediği konserde Manisalılarla buluştu.

Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen konseri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, Yunusemre Belediye Başkanvekili Şule Uygur, Şehzadeler İlçe Belediye Başkanvekili Atilla Efendioğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, MHP İl Başkanı Murat Öner, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Cemal Kutlar, Kent Konseyi Başkanı Ahmet Karadağ, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, Muradiye OSB Başkanı Osman Kıvırcık, MESOB Başkanı Hasan Geriter, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü'nde görevli Daire Başkanları, İlçe Belediye Başkan Yardımcıları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Oda ve Dernek Başkanları, Kurum Müdürleri ile çok sayıda Manisalı takip etti.

ŞARKILARINI MANİSALILARLA BİRLİKTE SESLENDİRDİ 

Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Haluk Levent'e Manisalılar da hep bir ağızdan eşlik etti. Seyircilerin arasına girerek şarkılarını söyleyen Levent, seyircilerin arasında yer alan sokak köpeğiyle de yakından ilgilendi. Ünlü sanatçı Haluk Levent'in seyircilerle cep telefonu ışıkları üzerinden yaptığı ışık gösterisi de renkli görüntülere sahne oldu. Manisalı hayranlarının gönlünü bir kere daha fetheden Haluk Levent, meydanı dolduran Manisalılara unutamayacakları bir gece yaşattı.

HALUK LEVENT'E TEŞEKKÜR ETTİLER 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü gecede sahneye çıkarak sanatçı Haluk Levent ve ekibine gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür etti. Haluk Levent'e Manisa Büyükşehir Belediyesi MASMEK kursiyerleri tarafından üretilen kaftan ve Manisa Büyükşehir Belediyespor basketbol takımı forması hediye eden Başkanvekili Mehmet Güzgülü, "Bu onurlu gecede bize şeref veren Haluk Levent'e teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün de selamlarını sizlere iletiyorum" dedi. Manisa Valisi Yardımcısı Mevlüt Özmen de Haluk Levent ve ekibine teşekkürlerini iletti.