AYDIN (İGFA) - Kuşadası Palm Wings Hotel'de gerçekleştirilen muhteşem organizasyonda, oldukça heyecanlı oldukları gözlenen genç modeller, dereceye girmek için podyumda ter döktü.

Sedimega Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, hedefleri için yürüyen gençlerin daima yanında olduklarını kaydederek, "Üst seviyede disiplin, azim ve çaba gerektiren modellik mesleği için yarışan, dereceye giren ve giremeyen tüm gençleri, başta azimleri için tebrik ediyorum. Başarı için hayal kurmak ve istemek değil, hayali hedefe dönüştürmek ve çok çalışmak gerekir. Bu durumda başarı kaçınılmazdır. Pırıl pırıl gençlerimizin hepsini tebrik ediyorum” dedi.  

TÜRKİYE'NİN MİSS&MR. MODELLERİ

Miss&Mr. Model Of Turkey 2021’de 16 yaşındaki Elif Çakar, Miss Model seçildi. Bu yıl 21.'si düzenlenen yarışmada 14 kadın ve 14 erkek yarışmacı dereceye girmek için ter döktü. Sunuculuğunu Şenol İpek ve Ebru Öztürk'ün yaptığı yarışmada sanatçı Zeynep Mansur, Yılmaz Taner ve Gökçe Kırgız Taner de sevilen şarkılarıyla geceye renk kattı.

Finalde 1.liği 16 yaşındaki İzmir doğumlu lise öğrencisi Elif Çakar kazanırken, erkeklerde ise İstanbul doğumlu Mert Şeker  Mr. Model Of Turkey 2021 seçildi. Yarışmada kadınlarda ikinciliği İzmirli İrem Alper, erkeklerde ise Buğra Algül kazandı. Pandemi kuralları çerçevesinde havuz başında yapılan gecenin üçüncüleri ise kadınlarda Ceylin Tolacıoğlu, erkeklerde Bahadır Cem Aksu oldu.