Kaş’ta Lüks Tekne Yandı: Kaptan Son Anda Kurtarıldı
Kaş’ta Lüks Tekne Yandı: Kaptan Son Anda Kurtarıldı
İçeriği Görüntüle

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 5 ay önce meydana gelen kazada oğlunun yaralanmasından sorumlu tutulan taksi sürücüsü hakkındaki dava beraatla sonuçlandı. Karar sonrası öfkelenen baba, dün gece saatlerinde iddiaya göre taksicinin ağabeyini çağırarak yanına çağırttı.

Baba, “Benim çocuğum köpek yavrusu muydu? Vurdunuz geçtiniz… Mahkeme beraat verdi. Ben sizi rahat ettirir miyim?” diyerek tabancayla ateş etti. Olayda yaralanan ağabey ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay, Kemalpaşa Mahallesi’nde, ilçe stadyumunun arka kısmında meydana geldi. Saldırı sonrasında polis ekipleri tarafından gözaltına alınan baba hakkında soruşturma başlatıldı.

İlçedeki taksiciler kooperatifinin yetkilileri, yaşanan olayı “taksici esnafına yapılan bir saldırı” olarak nitelendirip, çarpmanın bireysel bir trafik kazası olduğunu, kurbanın taksicinin değil, kardeşinin olduğunu vurguladı; “Suçlu kardeşi değil, ağabeyi olduğunda bile bu kadar acımasız olmak kabul edilemez” dediler.

Soruşturma kapsamında emniyet güçleri, olayın detaylarını ve güvenlik kameralarını incelemeye aldı

Kaynak: Batı Akdeniz Haber Ajansı