Fırat, daha sonra aynı silahla kendi hayatına son verdi.

Tartışma Silahlı Kavgaya Dönüştü

Olay, Yeni Foça Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi Taşçı Sitesi Zorer Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Fırat ve komşusu Güngör arasında bahçe sınırı nedeniyle uzun süredir devam eden anlaşmazlık yeniden alevlendi. Tartışmanın büyümesi üzerine Nihat Ali Fırat, yanında bulunan tabanca ile 63 yaşındaki Adnan Güngör’e ateş etti.

Kırmızı bültenle aranan suç örgütü elebaşı Türkiye’ye getirildi
Kırmızı bültenle aranan suç örgütü elebaşı Türkiye’ye getirildi
İçeriği Görüntüle

Her İki Şahıs da Hayatını Kaybetti

Silah seslerini duyan çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk incelemede Adnan Güngör’ün olay yerinde yaşamını yitirdiği, Nihat Ali Fırat’ın ise intihar ettiği belirlendi.

Soruşturma Başlatıldı

Olayın ardından cenazeler İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Jandarma ekipleri, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için soruşturma başlattı.

Muhabir: Selin Yıldırım