OSMANİYE - Konteyner kent kurulum çalışması başladı
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : - Ekiplerin alt yapı çalışmasından görüntüler Osmaniye'de konteyner kent kurulum çalışması başladı
- Merkeze bağlı Dereobası ve Fakıuşağı mahallelerinde 120 dönüm alana ilk etapta 1367 konteyner kurulacak
OSMANİYE (AA) - "Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Osmaniye'de konteyner kent kurulması için çalışma başlatıldı.
AFAD'ın, merkeze bağlı Dereobası ve Fakıuşağı mahallelerinde 120 dönüm alanda kuracağı konteyner kent için iş makineleri zemini düzelterek, konteynerler için hazır hale getiriyor.
Altyapı çalışmalarının kısa sürede tamamlanmasıyla ilk etapta 1367 konteyner, depremzedelerin hizmetine sunulacak.
İçerisinde elektrikli ısıtıcı, termosifon, mutfak ve banyo bulunan, mevsim koşullarına dayanıklı ve yalıtımlı 21 metrekarelik konteynerlerin bölgeye nakli sürüyor.
Yorumlar
Trend Haberler
Antalya Toptancı Hali Güncel Fiyatları
Akdeniz'de günün dördüncü büyük sarsıntısı yaşandı! Bu kez 5,4 büyüklüğünde sallandı
Kumluca Açıklarında Sarsıntı: Panik ve Hasar Yok
Cumartesi Günü Benzine Zam: Pompa Fiyatları Yeniden Yükseliyor
Antalya Hal Fiyatları Bugün 14 KASIM 2025 Güncel Liste
Antalya Hallerinde 10 Kasım Fiyat Tablosu: Biberde Düşüş Yaşandı





