Markalara Çok Dilli SEO Çözümleri!
Markalara Çok Dilli SEO Çözümleri!
İçeriği Görüntüle

28 Mayıs 2022’de şehit düşen Piyade Üsteğmen Nuri Melih Bozkurt’un naaşını arama çalışmaları sırasında, Pençe-Kilit Harekat bölgesindeki bir mağarada metan gazından etkilenen 19 askerimizden 12’si şehit oldu. Tüm Türkiye, gelen acı haberlerle yasta gözyaşlarını tutamazken, mağarada yaşanan trajediyi Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar anlattı. Ağar, "Üzülerek söylemek zorundayım" diyerek yaşanan olayın iç yüzündeki yürek burkan detayları paylaştı.

Şehit Piyade Üsteğmen Nuri Melih Bozkurt’un naaşını arama çalışmaları sırasında metan gazı felaketi yaşandı.

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekât bölgesinde, 28 Mayıs 2022’de şehit olan Piyade Üsteğmen Nuri Melih Bozkurt’un naaşını arama faaliyetleri yürütülürken, bölgede bulunan bir mağarada büyük bir trajedi yaşandı.

Arama-tarama faaliyeti sırasında mağara içerisinde yoğun şekilde bulunan metan gazından etkilenen 19 Mehmetçikten 12’si şehit düştü. 7 asker ise çeşitli derecelerde yaralı olarak kurtarıldı ve hastaneye sevk edildi.

Tüm Türkiye'yi yasa boğan olay sonrası, mağarada yaşanan faciayla ilgili çarpıcı açıklamalar geldi. Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, “Üzülerek söylemek zorundayım” diyerek yaşananların perde arkasını anlattı. Ağar, mağaranın yapısı ve içerideki gaz yoğunluğu nedeniyle arama çalışmalarının son derece tehlikeli bir ortamda gerçekleştiğini belirterek, olayın tüm boyutlarıyla araştırılması gerektiğini vurguladı.

Olayın ardından bölgede geniş çaplı inceleme başlatılırken, şehit olan Mehmetçiklerin naaşlarının Türkiye'ye getirilmesi için çalışmalar sürüyor.

Kaynak: RSS