Seçim çalışmalarına ara vermeden devam İYİ Parti Antalya milletvekili adayı Dr. Tuba Vural Çokal, Manavgat ve Gündoğmuş’ta vatandaşlar ile bir araya gelerek bayramlaştı. Özellikle bayramda da çalışmaya devam eden esnaf ve işçileri ziyaret eden Dr. Çokal “Türkiye İYİ olacak” sözü verdi.

İYİ Parti Antalya milletvekili adayı Dr. Tuba Vural Çokal, Akdeniz sahillerinde başladığı bayram ziyaretlerine Torosların zirvesinde devam etti. Bayramın birinci gününü Antalyalılar ile geçiren Çokal ilk olarak Manavgat Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katıldı. Törenin ardından, bayram günü de çalışmak zorunda olan esnaf ve emekçileri ziyaret eden Dr. Çokal, vatandaşlar ile teker teker bayramlaştı. Milletvekili adayı Dr. Çokal özellikle gençler ile bir araya gelerek uzun süre sohbet etti.

Manavgat’ın ardından Gündoğmuş’a geçen Dr. Tuba Vural Çokal, İYİ Parti milletvekili adayı Cafer Ünal,İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı İbrahim Celayiroğlu,CHP Gündoğmuş İlçe Başkanı Şakir Özdemir ve CHP Gündoğmuş eski İlçe Başkanı Şükrü Yüksel ile birlikte özel bir anaokulu adına düzenlenen kermese katıldı. CHP İlçe Başkanı Özdemir ile sohbet eden Dr. Çokal, kermesin ardından esnafları gezerek bayramlaştı.

Gündoğmuş’un yaylalarını da ziyaret eden Dr. Çokal “Gündoğmuş ilçemizin yaylalarındaki İYİ insanlarla bir araya geldik. Soğuk sularından içtik,gönülleri bol olan koca yürekli insanımızla buluştuk. Aziz topraklarımıza gönlü geniş insanları ne kadar teşekkür etsem azdır. Söz veriyoruz Türkiye İYİ olacak” dedi.