ASAYİŞ

Promil Skandalı: 2,29 Alkollü Sürücü Ölümle Burun Buruna Getirdi

Isparta'da meydana gelen olayda, kaldırımda yürüyen genç bir kadın şans eseri ölümden kurtuldu. Sürücünün kontrolü kaybetmesiyle araç cadde üzerindeki bir işletmeye çarparken, kaldırımda ilerleyen kadın aracın hızla geçtiği noktadan saniyelerle kaçtı.

Abone Ol

Kaza, gece saatlerinde Pirimehmet Mahallesi Mimar Sinan Caddesi’nde yaşandı.

Edinilen bilgilere göre, Mustafa O.A.’nın kullandığı 32 AK 753 plakalı BMW marka otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak cadde üzerindeki bir iş yerine çarptı.

O esnada kaldırımda yürüyen genç bir kadın, aracın hızla geçtiği noktadan saniyelerle kurtuldu.

Polis ekiplerinin yaptığı kontrolde, sürücü Mustafa O.A.’nın 2,29 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

Olayla ilgili olarak sürücü hakkında “trafik güvenliğini tehlikeye sokma” ve “mala zarar verme” suçlarından adli işlem başlatıldı.

Kazayı izleyen bir motosiklet sürücüsü ise panikle refüje savruldu ve kaygan zeminde düşerek hafif şekilde yaralandı.

Şans eseri kazada ağır yaralanan olmadı; ancak araçta ve iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

Batı Akdeniz Gazetesi Haber ve Reklam Ajansı (@batiakdenizgazetesi)'in paylaştığı bir gönderi

{ "vars": { "account": "G-D88DGY52YP" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }