Arı sütü bal arıları tarafından yapılan maddedir. Arı sütü genç arıları ve kraliçe arıyı beslemek için yapılır. İşçi arılarının salgı bezleri ile salgılanan madde bal arılarının kraliçe arıya dönüşmesini sağlar. Ana kraliçe arı zayıfladığı zamanlarda küçük larvalar arı sütü ile beslenirler. Arı sütü insanlar içinde birçok hastalığa devadır. Fiziksel ve kronik birçok rahatsızlığa iyi gelmektedir. 

Arı Sütü Neye İyi Gelir? 

Arı sütü birçok hastalığa iyi gelmektedir. Fiziksel ya da kronik hastalıkların tedavisinde kullanılır. Arı sütü insan vücudundaki hücreleri yeniler. Arı sütünün içerisinde kalsiyum, bakır, demir, fosfor, silikon, sülfür ve potasyum gibi birçok çeşitte mineral ve birçok vitamin bulunmaktadır.  

Arı Sütünün Faydaları Nelerdir?  

Arı sütü hastalıklara devadır. Kanser hastalıklarını önlemek için, metabolizmanın güçlenmesi ve hızlanması için, cilt hastalıklarının iyileşmesi ve cildin güzelleşmesi için, kalp hastalıklarının önüne geçmek için, içerisindeki amino asit ile kemiklerin güçlenmesi için, kilo verebilmek için, kısırlık tedavisi için aynı zamanda erkeklerin sperm üretimindeki artış ve kadınlarında doğurganlık oranlarının artması için kullanılır.  Arı sütü için https://www.arifoglu.com/ari-sutu sayfasını ziyaret edebilirsiniz.