Antalya'nın Finike ilçesinde Kale mahallesi Belediye caddesi İbrahim Subaşı Apt No:1 Daire 1/2 adresinde hizmet veren kurum; Toplumun fiziksel sağlığının korunması ve bireyin yaşam kalitesini arttırmak amacıyla uluslararası standartlarda, multidisipliner anlayışı ile kişiye özel sağlık hizmeti sunmak, güvenilir, hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini sağlamayı hedefleyen, sunduğu hizmetlerde referans gösterilen, mükemmeliyet odaklı akademik sağlık kurumu olmayı hedefleyerek yoluna devam etmek istiyor.

Fizyoterepist Keziban Buluttimur
 

Fizyolike Fizyoterapi ve Sağlıklı Yaşam Merkezi Ağustos ayından beri Finike'de Fizyoterapist Keziban Buluttimur'un hizmet verdiği bu merkez; Klinik Pilates, Omurga Sağlığı, Bel-boyun fıtığı, Sporcu rehabilitasyonu, Ortopedik rehabilitasyon,Nörolojik rehabilitasyon, Lenfödem rehabilitasyon ve ağrı inhibisyonu rahatsızlığı olanları gönül rahatlığıyla muayeneye bekliyor. 

Fizyoterapist Keziban Buluttimur Kimdir?

Fizyoterepist Keziban Buluttimur

Finike doğumluyum. İlkokul, ortaokul eğitimimi Finike’de , lise eğitimimi Kumluca Anadolu Lisesi’nde tamamladıktan sonra Okan Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünü bitirdim. Földi Schule Manuel Lenf Drenajı ve Kompleks Boşaltıcı Fizyoterapi eğitimi aldım. Omurga Yaklaşımı eğitimi aldım.Bir çok eğitim ve kurslara katılarak mesleki birikimimi arttırdım ve arttırmaya devam edeceğim. 2021 Ağustos ayında Fizyolike Fizyoterapi ve Danışmanlık Merkezini hizmete açtım.Sizleri ağırlamaktan onur ve gurur duyarım.

Fizyoterepist Keziban Buluttimur

Fizyolike Finike