2019 yılından bu yana Kumluca Belediyespor forması giyen Musa Emre Çakır'ın ayağı kırıldı. Arkadaşları tarafından çağrılan ambulansla Kumluca Özel Medikum Hastanesi'ne kaldırılan Çakır'ın muayenesinde sağ kaval kemiğinde kırık tespit edildi.

Özel Medikum Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Hasan Dermesin, tarafından ameliyata alınan genç sporcu, kapalı yöntemle gerçekleştirilen operasyon sonucu sağlığına kavuştu. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Hasan Dermesin, Kumluca Belediyespor'lu genç oyuncunun hastaneye geldiğinde kaval kemiğinde kırık olduğunun, yaptıkları değerlendirmede kırık bölgesini açmadan ameliyat yapılmasına karar verdiklerini söyledi.

Bu yöntemle hastanın daha kısa sürede sağlığına kavuşarak sahalarda döneceğini ifade eden Dermesin, “Kırık bölgesinden uzakta, dizinden çivi kilitledik. Kapalı yapılan ameliyatlarda, kırık bölgesi daha çabuk iyileşir, açık ameliyata göre daha az komplikasyonlar oluşur. Enfeksiyon riski azdır, böylece hastamız daha kısa sürede sahalara dönecektir.” dedi.

Oğlunun sakatlandığını öğrenerek Kumluca'ya gelen baba Hilmi Çakır da oğlunun rahatsızlanmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Kumluca Belediyespor Kulübü yöneticileri ve Özel Medikum Hastanesi doktorlarına teşekkür eden baba Çakır, “Hastanede kaldığımız süreçte doktorumuz başta olmak üzere herkese ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. Kumluca'da böyle bir hastane olmasına çok sevindik. Doktorumuz her konuda bizi sürekli bilgilendirdi. Oğluma ziyaretlerinden dolayı başta Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'na, kulüp başkanı Ali Okur'a , antröner Orhan Karataç'a ve takım arkadaşlarına teşekkür ederim.” dedi.

Ameliyat sonrası kendisini son derece iyi hissettiğini belirten genç sporcu Musa Emre Çakır da kısa sürede sahalara dönmeyi beklediğini söyledi. Sakatlığı sonrası kendisini yalnız bırakmayan kulüp yöneticileri ve takım arkadaşlarına teşekkür eden Çakır, “Sakatlığımın verdiği acı ve üzüntüyü en aza indiren Özel Medikum Hastanesi Ortopedi Dr. Hasan hocamıza ve hemşirelere teşekkür ederim. Ayrıca kulüp başkanımız ve takım arkadaşlarım beni yalnız bırakmadılar. İnşallah en kısa sürede sahalara dönerek takımının başarısı için mücadele edeceğim.” dedi.