Propolis

Arıların doğaya birçok özel katkısı olmaktadır. Bunlar arasında en çok bilinen bal olsa bile arılar için tek fayda bal olmamaktadır. Çiçeklerden ve ağaçlardan elde ettikleri öz ile ürettikleri bir diğer yapı propolis olmaktadır.  Topladıkları öz ve kendi enzimlerinin bir araya gelmesi ile oluşan bu ürün sağlık açısından oldukça önemli ve değerli bir ürün olmaktadır.

Vücut direnci ve bağışıklık için alınması gereken vitaminler bulunur. Propolis içerisinde bulunan yüzlerce vitamin ile birlikte bu noktada vücudumuz için oldukça yararlı olmaktadır. Aynı zamanda arılar bu maddeyi balı dış etmenlerden korumak için kullanmaktadır. Reçine yapısında olan ürün oldukça kolay bir şekilde elde edilemeyebilir.  Sizler ise rahatlıkla tüketebilirsiniz.

Propolis Kullanımı

İçerisinde bulunan vitamin ve mineraller ile birlikte oldukça faydalı olan bu besin düzenli tüketilmesi gereken bir besindir. Düzenli tüketildiği zaman kişi kendisinde olan değişikliği rahatlıkla fark edebilmektedir. Tercih edilebilir olan çok farklı propolis besinleri olmaktadır. Sizler de bu ürünleri incelemek veya satın almak isterseniz https://www.mindivan.com.tr/kategori/propolis sayfası üzerinden isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz.