AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Bursa'daki Yenişehir Havaalanı'nın etkin kullanılması için siyaset üstü çağrıda bulundu.BURSA (İGFA) - Sosyal medya hesabından yaptığı çağrıda önemli açıklamalarda bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Bursa Havalimanının etkin şekilde kullanılması yönünde uzun zamandır mücadele edildiğine dikkat çekti.

Söz konusu mücadeleyi siyaset üstü ve tüm Bursa olarak vermek zorunda oldukları yönünde çağrı yapan Milletvekili Esgin, "Açık Davetimdir" başlıklı paylaşımında Bursa sevdalılarını Bursa Havalimanını konusunda oluşturacakları ortak gündemde bir araya gelmeye davet etti.

Havaalanının ve hava kargo taşımacılığının daha işlevsel hale gelmesinin herkesin elinde olduğunu ifade eden Esgin, "AnadoluJet'in sefer sayısının artmasının yanı sıra Bursa merkezli bir havayolu şirketinin kurulması da temel stratejilerimizin arasında olmalıdır. Tüm siyaset yapan kurumlar, hemşeri derneklerimiz, iş dünyamız, basınımız ve Bursa sevdalılarını Bursa Havalimanı ortak gündeminde bir araya gelmeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

  https://twitter.com/mustafaesgin016/status/1448558889595768832