Bursa'da saha çalışmaları kapsamında AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, il ve ilçe yöneticileri eşliğinde Gemlik, Orhangazi ve İznik’te ilçe girişi ve merkezlerinde ulaşımı rahatlatacak çalışma alanlarını ziyaret ederek, yeni müjdeler verdi.BURSA (İGFA) - AK Parti Bursa Teşkilatları, Bursa’nın her noktasında, yerel yönetimler ve merkezi hükümet tarafından yürütülen çalışmaları yakından takip ediyor.

Saha çalışmaları kapsamında AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Setenay Yüksel Olguner, ilçe ve ilçe belediye başkanları eşliğinde Gemlik, Orhangazi ve İznik’te ilçe girişi ve merkezlerinde ulaşımı rahatlatacak çalışma alanlarını yerinde inceledi.

Karayolları 14. Bölge Müdürü Umut Akyazı’dan bilgiler alan Milletvekili Işık, Bursa’nın üç ilçesiyle ilgili müjdeler verdi.

AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Setenay Yüksel Olguner ile birlikte Karayolları 14. Bölge Müdürü Umut Akyazı Bursa’nın dünyaya açılan kapılarından biri olacak TOGG Otomobil Fabrikası’na ulaşımı kolaylaştıracak olan giriş bölümü ve Engürü Mevkii’ndeki çalışmaları yerinde inceledi.

AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Şamil Yiğit’in de katıldığı inceleme gezisinde çalışmalar hakkında bilgiler alan Bursa Milletvekili Zafer Işık bölgedeki çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirterek, beraberindeki heyet ile birlikte Gemlik İlçe girişine değer katacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Milletvekili Zafer Işık, Gemlik Endüstri Meslek Lisesi ile Mezarlık Mevkii’ni birbirine bağlaması planlanan  üst geçit projesi için bölgede incelemelerde bulunarak, çalışmanın ihale sürecinin başlatılacağını duyurdu. Gemlik İlçesi’nin önemli arterlerinden olan Yeni Mahalle, Alemdar Caddesi’nde zaman zaman yaşanan trafik sorunlarını ortadan kaldıracak olan düzenleme çalışmalarının kısa sürede tamamlanıp, Gemlik Halkı’nın hizmetine sunulacağını ifade eden Milletvekili Işık, aynı zamanda Gemlik – Orhangazi, Cihatlı Mevkii ve ilçe devlet hastanesi girişinde incelemelerde bulundu.

Daha sonra Orhangazi ve İznik ilçelerine geçen Zafer Işık, beraberindeki heyet ve AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın ile birlikte Bursa – Yalova Yolu Orhangazi Geçişi, İznik Ayrım Farklı Seviyeli Kavşağı Projesi çalışma alanını ziyaret etti. Milletvekili Zafer Işık ve beraberindeki heyet, burada da Türk Dünyası’nı İznik’te buluşturacak olan 4. Göçebe Oyunları organizasyonu öncesinde bölgedeki çalışmaları yerinde izledi. Mekece-İznik arasında bulunan kara yolu ve İznik çevre yolu ile bağlantılarında  yapılan çalışmaların organizasyon başlangıç tarihine kadar tamamlanabilmesi için çalışmaların yoğun bir şekilde sürdürüldüğünü ifade eden Işık, aynı zamanda İznik Güney Yolu Heceler - Karsak arası sathi kaplama asfalt yolunun yenileneceğini kaydetti.