Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy Belediyesi’nin “Kadıköy’ü Geleceğe Hazırlıyoruz” sloganıyla düzenlediği toplu açılış törenine katıldı.

Kadıköy Belediyesi’nin Koşuyolu mahallesinde bulunan yeni tiyatro binası Alan Kadıköy’de gerçekleşen törende CHP lideri Kılıçdaroğlu, katılımcılarla birlikte önce XX. Yüzyılın 20 Modern Türk Sanatçısı 2021 Papko – Öner Kocabeyoğlu Koleksiyonu sergisini gezdi.

"Kadıköy’ü Geleceğe Hazırlıyoruz" sloganıyla gerçekleşen programda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçaroğlu bir konuşma yaptı. Kılıçdaroğlu, “Kadıköy Belediye Başkanımız o kadar güzel şeyler anlattı ki, gelip Kadıköy'e mi yerleşsek diye düşündüm” diyerek Kadıköy’ün ve CHP’li belediyelerin geçmişte ihmal edildiğini bildiğini ancak şu anda belediyeler arasında ayrım yapmaksızın bütün İstanbullulara hizmet eden bir anlayışın egemen olmasının mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Programa katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da konuşmasında karşılaştıkları zorluklar ve adaletsizliklere vurgu yaptı.