Cumhuriyet Halk Partisi Kumluca Kadın Kolları Başkanı Derya Arıkan sosyal medya hesabından paylaştığı sitem dolu bir açıklama ile görevi bıraktığını açıkladı.

Kumluca Belediyesi Belediye Başkanlığını kazanan Cumhuriyet Halk Partisi'nin Antalya - Kumluca ilçe örgütünde sular bir türlü durulmuyor. Seçim kazanan ilçe başkanı Fahrettin Karaöz'ü yapılan ilçe kongresinde değiştiren örgüt, ilçe başkanlığına Arif Kocacık'ı getirdi. Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu hakkında çıkan iddialar sürecinde Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'nun yanında olan bir kaç kişiden biri olan Kadın Kolları başkanının istifası akıllarda birçok soru işareti bıraktı.

Kumluca Güreşleri, Elmalı gezisi gibi Belediyenin düzenlediği açılış organizasyonlara da katılmayan Arıkan'ın davet edilmediği iddia edilmişti.

CHP Kumluca Kadın Kolları Başkanı Derya Arıkan'ın istifa açıklaması

KAMUOYUNA DUYURU

Yaklaşık 2 yıldır devam ettirdiğim Cumhuriyet Halk Partisi Kumluca Kadın Kolları Başkanlığımdan bugün itibari ile (08/07/2021) istifa etmiş bulunmaktayım.

Bu süreçte bana karşı yapılan haksızlıklar ve muamelelerden dolayı da kişisel kırgınlıklarımı da dile getirmeden geçemeyeceğim.

Görevimi devam ettirdiğim süre içerisinde var gücümle elimden geldiğince Partim için gayret içerisindeydim. Bir kadın olarak, üye kaydı yaptırmaktan tutun Kumluca ilçemizde ki kadınlara ulaşabilmek adına elimden geleni yaptım.

Bundan sonra ki süreçte de CHP kimliğimi aynı gurur ve heyecanla taşımaya devam edeceğim.

Birlikte yola çıktığım yönetimime, delege arkadaşlarıma da desteğim tamdır.

Kadın Kolları Başkanlığımı yaptığım süre içerisinde bana olan desteğini esirgemeyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’e ve Antalya Kadın Kolları Başkanımız Sayın Nilüfer Deveci ’ye ayrıca teşekkürü borç bilirim.

Aynı ekipte yer alarak Cumhuriyetimiz için, Türk Kadını için birlikte yol yürüdüğüm ekip arkadaşlarıma, diğer ilçe Kadın Kolları Başkanlarıma ve yönetimlerine teşekkür ederken çalışmalarda başarılar dilerim.

Makamlar kalıcıdır, insanlar ise fanidir.

Saygılarımla.

Derya ARIKAN