Aydın Didim'i 1. Amatör Lig'de temsil edecek olan Altınkumspor, ilk hazırlık maçında Aydın'da S.H.Ç.E.K Spor ile karşılaşırken, Aydınlı sporseverler takımlarını yalnız bırakmadı.Kemal ETLEÇ (Didim Postası) - Aydınlı İş insanı Game Tekstil sahibi Yılmaz Aydınyol, Kulüp Başkanı Özgür Makasçıoğlu ve Teknik Sorumlu Volkan Dok'a çiçek takdim ederken maç sonu ise futbolculara tatlı ikramında bulundu.

Yaptığı flaş transferle Aydın çevresinde dikkatleri üzerine çeken Altınkumspor'a Aydınlı sporseverler de destek verdi. Liglerin başlamasına 2 hafta kala  ise ilk hazırlık maçında Altınkum Spor karşılamayı 2-1 kazanmasını bildi.

Karşılaşmayı değerlendiren Sportif Direktör Özgür Bayram, yoğun geçen transfer dönemi sonrası takıma 21 transfer yaptıklarını belirtirken, Teknik Sorumlu  Volkan Dok; Tüm oyuncularımıza elinden geldiğince şans vermeye çalıştığını, maç kadrosunda olan tüm oyuncuların şans bulduğunu, Ligler başlayana kadar 4 hazırlık maçı daha yapacaklarını ve İdeal kadronun o zaman dahada netleşeceğini belirtti.