İSTANBUL (AA) - Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı'nın CEV Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon oynayacağı tüm maçlar, şifresiz olarak Red Bull TV'den yayınlanacak.

Red Bull'dan yapılan açıklamaya göre, E Grubu'nda CSM Targoviste (Romanya), Maritza Plovdiv (Bulgaristan) ve Chemik Police (Polonya) ile mücadele edecek Eczacıbaşı Dynavit'in tüm maçları, Emre Yazıcıol'un anlatımı ve turuncu-beyazlıların eski oyuncusu Esra Gümüş Kırıcı'nın yorumlarıyla Red Bull TV'de olacak.

Detaylı bilgi ve canlı yayınlara "redbull.com/eczacibasidynavitredbulltv" adresinden ulaşılabilecek.


- Red Bull TV uygulaması ücretsiz


Dünya genelinde macera, spor, dans ve müzik tutkunlarının büyük ilgiyle izlediği Red Bull TV, canlı yayınların yanı sıra birçok ilham veren sporcu, müzisyen ve kişinin de hikayesini sunuyor.

Red Bull TV içerikleri, üyelik gerektirmeden izlenebilirken Red Bull TV uygulaması tüm dijital cihazlardan ve akıllı televizyonlardan "https://win.gs/rbtvturkiye" adresi üzerinden ücretsiz indirilebiliyor.


- Hande Baladın: "Sezona iyi bir başlangıç yaptık"


Eczacıbaşı Dynavit forması giyen Red Bull sporcusu Hande Baladın, bir sezonluk aranın ardından yeniden Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceklerini hatırlatarak, "Eczacıbaşı Dynavit olarak hedefimiz tüm kulvarlarda şampiyon olmak. Bu sezona da çok iyi bir başlangıç yaptık ve ligde oynadığımız tüm maçları kazandık. Bu başarılı gidişimize Şampiyonlar Ligi'nde de devam etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.


- Maç programı


Eczacıbaşı Dynavit'in CEV Şampiyonlar Ligi'ndeki maç programı şöyle:

7 Aralık Çarşamba:

Eczacıbaşı Dynavit-CSM Targoviste

20 Aralık Salı:

Maritza Plovdiv-Eczacıbaşı Dynavit

11 Ocak 2023 Çarşamba:

Eczacıbaşı Dynavit-Chemik Police

18 Ocak 2023 Çarşamba:

Eczacıbaşı Dynavit-Maritza Plovdiv

2 Şubat 2023 Perşembe:

CSM Targoviste-Eczacıbaşı Dynavit

8 Şubat 2023 Çarşamba:

Chemik Police-Eczacıbaşı Dynavit