İZMİR (AA) - Turkcell'in ana sponsorluğunu üstlendiği GNÇ Sporfest 2022, spor müsabakalarının yanı sıra Ege Üniversitesi kampüsünde kurulan alandaki çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Turkcell Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Direktörü İsmail Özbayraktar, yaptığı açıklamada, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ile birlikte gençleri spora yönlendirmeye çalıştıklarını söyledi.

Organizasyonda sporun eğlenceli halini de ortaya çıkarmak için çalıştıklarını kaydeden Özbayraktar, "Bunun için üniversitelerde festival alanları kuruyoruz. Sonuçta gençlerimizi böyle keyifli ve mutlu görmek bizim için çok özel. Sonuç olarak şunu diyebiliriz, gençler mutlu, biz mutlu." dedi.

Toplam 11 branştaki spor müsabakalarının İzmir'deki çeşitli spor salonlarında yapıldığı GNÇ Sporfest 2022'de Ege Üniversitesi kampüsündeki alanda kurulan stantlarda gençler basketbol ve futbol gibi çeşitli yarışmalarda hünerlerini gösteriyor. Ege Üniversitesi'ndeki etkinlik alanında bu akşam Pinhani grubu gençlerle buluşacak.