İZMİR(İGFA)-  Amatör spor ve sporcuya destek için düzenlenen Amatör Spor Kulübü açılışına Başkan Selvitopu'nun yanı sıra, İzmir Amatör Kulüpler Birliği Federasyon Başkanı Efkan Muhtar, Karabağlar Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Cihan Demir, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İzmir Şube Başkanı Şaban Acarbay'ın katıldı.

Törende Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere verdiği değere vurgu yapan ve destek verilmesi gerektiğini söyleyen Başkan Selvitopu, “Sizler amatör bir ruh ve inançla çok önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Biz de aynı heyecanla
sizlerin yanında olmaya gayret ediyoruz. Şu anda Karabağlar Belediyesi'nin en büyük yatırımı, Uzundere'de yapımı süren Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi. Hemen hemen tüm spor dalları bu tesisimizden yararlanma olanağı bulacak. Belki de Türkiye hatta dünya çapında sporcularımız burada yetişecek. Yaklaşık 2 yıl sonra bu merkezimizi devreye aldığımızda, Karabağlar'daki önemli bir sorunu da gidermiş olacağız. Gençlerimizi, çocuklarımızı kötü alışkanlardan uzak tutmanın yollarından biri spor. Diğeri de kültür merkezlerinin yaygınlaştırılması. Yani gençlerin kültürle, sanatla, sporla buluşmalarını sağlamamız gerekiyor. Bu düşünceyle ilçenin farklı noktalarında yaptığımız kültür merkezlerini yakında hizmete açıyoruz. Bu çabamız devam edecek.” dedi.