İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İkinci Amatör Lig’de şampiyon olarak Birinci Amatör Lig’e yükselen futbol takımları ve Türkiye Şampiyonu olan 28 Haziran Ortaokulu sporcularıyla şampiyonlar gecesinde bir araya geldiKOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İkinci Amatör Lig’de şampiyon olarak Birinci Amatör Lig’e yükselen Bağçeşme Spor Kulübü, Erenler Spor Kulübü, İzmit Gençlerbirliği Spor Kulübü ve okullar arası Türkiye Şampiyonu olan 28 Haziran Ortaokulu sporcuları ve yöneticilerini Wellborn Otel’de ağırladı.

Başkan Hürriyet, takımları elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik ederken futbolcuların şampiyonluk kutlamalarına eşlik etti.

Programa Başkan Hürriyet’in yanı sıra Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın, Türkiye Futbol Antrenörler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Remzi Demirer, Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Süleyman Karadaş, 28 Haziran Ortaokulu Müdürü Murat Doyaroğlu, İzmit Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Sacit Evla Artuğ, Erenler Spor Kulüp Başkanı Ahmet Birinci, Bağçeşme Spor Kulübü Teknik Direktörü Cem Sinan Vergül, İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdür Mithat Ağa, şampiyon sporcular ve aileleri katıldı.

Şampiyon olan kulüpleri tek tek tebrik eden Başkan Hürriyet, şampiyonlukları sevdiklerini belirterek, "Türkiye Şampiyonu olan 28 Haziran Ortaokulu Futbol Takımı’mızı kutluyorum. Helal olsun size. Büyük gurur yaşattınız bize. Bu başarı bizim için gerçekten kıymetli. Allah sizi nazarlardan saklasın. Bu kente hayırlı sporcular olmaya devam edin inşallah. Sizden sonra gelecek olanlara da en iyi şekilde örnek olmanızı temenni ediyorum. Ben de bir sporcu annesi olarak sizi tebrik ediyorum" dedi.

Kocaeli, sportif açıdan çok büyük bir kent olduğunu ifade edenKASKF Başkanı Murat Aydın, 28 Haziran Ortaokulu, Kocaeli adına Türkiye’de çok önemli bir başarı elde ettiğini belirterek, "Bu şampiyonluk Kocaeli’ye çok yakıştı. Sporun temeli okuldan başlıyor. Bu kardeşlerimiz de bu anlamda önemli bir mücadele verdiler. Kocaeli’nin onuru ve gururu oldunuz. Bundan sonraki tüm programlarda anılacaksınız" dedi.

Konuşmalar sonrasında Başkan Hürriyet, şampiyon olan takımların yönetim kurulu, teknik heyetleri ve futbolcularını tek tek tebrik etti.

Takımlar şampiyonluklarını oyun havaları eşliğinde kutlarken protokol üyeleri de sporcuların coşkusuna eşlik etti.