2021-2022 Süper Amatör ligde mücadele eden Kumluca Belediye Spor, Kundu Spor ile Antalya Zeytinköy stadında karşılaştı. Kumluca Belediye Spor etkili futbolu ve deplasman da yalnız bırakmayan seyircisinin desteğiyle birlikte maçı rahat kazandı.

Kumluca Belediye Spor Maça Bekir, Ahmet, Umutcan, Kasım, Osman, Hüsnü , Murat, Can, Metecan, Mustafa, ve İskender on biriyle başladı.

Karşılaşmaya iyi başlayan Kumluca Belediye Spor 20’nci dakikada Ahmet, 28’inci dakikada Hüsnü ve 45’inci dakikada İskender’in penaltıdan attığı golle ilk devreyi 3-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda daha kontrollü bir oyun tercih eden Kumluca Belediye Spor maçın son bölümlerinde Metecan ile farkı dörtte çıkarttı ve maçın skorunu da tayin etmiş oldu. Bu sonuçla Kumluca Belediye spor 3'te 3 yaparak puanını 9'a çıkarttı.

Maçtan sonra galibiyeti deplasman da takımını yalnız bırakmayan taraftar, takım, teknik heyet ve yöneticiler hep birlikte kutladılar.

Kumluca Belediye Spor bu hafta ise aynı puanı paylaştığı Kırkgöz Döşemealtı Belediyespor ile kendi evinde mücadele edecek.