Antalya 1. Amatör Küme Play-Off yükselme maçında, Kumluca Belediyespor Ormanspor’u 4-1 mağlup etti.

Antalya 1. Amatör Küme maçlarının tamamlanmasının ardından, Süper Amatör Ligi yükselme maçı oynamaya hak kazanan Kumluca Belediyespor, ilk maçında Ormanspor ile karşı karşıya geldi. Antalya Uğur Sorguç stadından oynanan karşılaşmayı Gökçen Toprak, İhsan Kaan Delice ve Mahmut Cesur hakem üçlüsü yönetti.

Maçın ilk dakikalarından itibaren üstün bir futbol ortaya koyan Kumluca Belediyespor 18. Dakikada Emrah’la 1-0 öne geçti.  Golden sonra ataklarını arttıran Kumluca Belediyespor 35 ve 41. dakikalarında Samet’in golleriyle skoru 3-0 yaptı.

İlk yarı 3-0'lık skorla sona erdi karşılaşmanın ikinci yarısında oyundaki üstünlüğünü sürdüren Kumluca Belediyespor, 60. dakikada Osman’ın golüyle farkı 4’e çıkardı. 75. Dakikada gelişen bir atakta Ormanspor’dan Orhan skoru 4-1 yapan golü kaydederken, maçta başka gol olmayınca, Kumluca Belediyespor sahadan 4-1 galip ayrıldı.

Elde ettiği bu sonuçla Süper Amatör Lige yükselmek için büyük avantaj yakalayan Kumluca Belediyespor, Sidespor ve Elmalı Belediyespor ile iki maç yapacak.