TFF 3. Lig 1. Grup 15. hafta karşılaşmalarında Dumlupınar Stadyumunda Hendek Spor ile karşılaşan Belediye Kütahyaspor, sahadan 2-0 galip ayrıldı.KÜTAHYA (İGFA) - Kütahya’nın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi olan Belediye Kütahyaspor, ligin 15. haftasında kendi evinde Hendek Spor’u konuk etti.

Dumlupınar Stadyumunda saat 13.00’da başlayan maça, temsilcimiz Teknik Direktör Ahmet Yavuz yönetiminde, Doğukan Özçimen, İbrahim Yakup İnal, İbrahim Konuksever, Erdinç Çepoğlu, Ali Mert Aydın, Tuncay Fındıkcı, Emrah Dağ, Bilal Şeflek, Enes Nalbantoğlu, Talha Aydemir, Onur Garip on biri ile çıktı.

Maçın başlama düdüğü ile birlikte rakibine baskı kuran Mavi Şimşekler, ilk yarıda aradığı golü bulamadı. Soyunma odasına 0-0 beraberlikle giren Mavi Şimşekler, maçın ikinci yarısında da etkili futbolunu gösterdi.

Maçın 50. dakikasında rakip oyuncu İskender Can’ın kendi kalesine attığı golle maçta 1-0 öne geçen Belediye Kütahyaspor, 75. dakikada Muhammet Arslantaş ile ikinci golü buldu ve sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Belediye Kütahyaspor bu skorla puanını 26’ya çıkartarak averajla 5. sırada yer aldı.