Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem Yüce, Adapazarı’na drag, karting, süpermoto, drift, off-road ve motokros pistlerini kapsayan “Spor Ada Vizyon Projesi” müjdesini verdi.SAKARYA(İGFA)-  Sakarya Büyükşehir Belediyesi, ‘Spor şehri Sakarya’ sloganıyla vizyon projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Başkan Ekrem Yüce, bu alanda şehirde ilk olarak bir projenin daha müjdesini verdi. 

Ekim Ayı Meclis Toplantısı’nda projenin detaylarını açıklayan Yüce, Adapazarı Karaköy bölgesinde 260 dönüm arazi üzerinde karting, süpertmoto, drift pisti ile 2 bin metrelik off-road ve motokros pisti ve tribün ile sosyal alanların yer alacağı Spor Ada Vizyon Projesi’ni hayata geçireceklerini açıkladı.

Toplantı salonunda Başkan Yüce, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Eren Üçlertoprağı ve 54 Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Bilal Bakan ile birlikte projeye start veren protokolü imzaladı.

Başkan Yüce, "Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak hazırladığımız ‘Spor Ada Vizyon Projesini’ hayata geçirmek üzere Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ile bir protokol imzalıyoruz. Proje kapsamında hazırlayacağımız yapı, motor ve otomobil sporları konusunda ülkemizin en modern tesisi olacak" dedi.