Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararına göre, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanı Serkan Kayalar görevden alındı. Boşalan göreve, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkanı Abdullah Eren atandı.

Eskişehir’de Kayıp Alarmı: İşitme Engelli Hazal Güntay’dan Haber Alınamıyor
Eskişehir’de Kayıp Alarmı: İşitme Engelli Hazal Güntay’dan Haber Alınamıyor
İçeriği Görüntüle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararı Resmi Gazete’de duyuruldu. Karara göre, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanı Serkan Kayalar görevden alındı.

Kayalar'dan boşalan koltuğa, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkanı Abdullah Eren getirildi. Abdullah Eren'in yeni görevi kapsamında TİKA’nın yurt dışı kalkınma yardımları ve işbirliği projelerinde etkin rol oynaması bekleniyor.

Atama, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi kapsamında yapıldı.

Kaynak: RSS