Burdur’un Bucak ilçesi Elsazı mevkiinde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile TIR’ın çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı.

Minguzzi Davasında Şok Karar: Sanık Avukatı Dosyadan Çekildi
Minguzzi Davasında Şok Karar: Sanık Avukatı Dosyadan Çekildi
İçeriği Görüntüle

Edinilen bilgilere göre, Veysel Çevikel yönetimindeki 34 EIP 271 plakalı otomobil, Antalya–Isparta kara yolunda seyir halindeyken N.E. idaresindeki 07 YS 789 plakalı tuğla yüklü TIR’la çarpıştı.

Çarpmanın şiddetiyle otomobil hurdaya dönerken, sürücü Veysel Çevikel olay yerinde yaşamını yitirdi.

Araçta bulunan Mustafa D. ve Osman Ç. isimli yolcular ise ağır yaralı olarak çıkarıldı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Isparta’daki hastanelere kaldırıldı.

Kaza sonrası Antalya–Isparta kara yolu bir süre trafiğe kapatılırken, araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik yeniden normale döndü.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.