Prestij Sahibi Otellerin Tercihi

Otel oda güvenliğini sağlamak için geliştirilen otel kapı kilidi sistemleri sayesin de müşterilerinizin oda güvenliğini en teknolojik araçlarla sağlarken aynı zamanda müşterilerinizin kendini daha güvende hissetmesini sağlayarak otelinizin prestijini vurgulaya bilirsiniz. Otel kapı kilidi konusunda pratik ve ekonomik çözüm yolları sunan firma sayesinde otelinize teknolojik kilit çözümleri üretmenize yardımcı olmakta. Dünyada adı saygın ve prestijli oteller sınıfına giren her işletmenin tercih ettiği dijital kilitler sayesinde oteliniz saygınlığını vurgulamakta aynı zamanda kapı kilitlerinde en güvenli sınıf haline gelmektedir. Teknolojik kapı kilitleri aynı zamanda otellerde müşteri takibini de kolaylaştırması ile oteller üzerinde ki büyük bir yükünde ortadan kalkmasına yardımcı olmakta aynı zamanda anahtar kaybolduğun da oluşan masraflardan da otelin kurtulmasını sağlamaktadır. İstenildiğinde yazılımın güncellenmesi ve daha pek çok kolaylık sağlayan kilitler sayesinde otelinizin kilit sorununu en etkili çözüm yolu geliştirebilirsiniz.

Özellikle çok yatak sayılı oteller için pratik ve güvenli olması ile tercih edilen teknolojik kilitler sayesinde otelinizin oda kilitlerini kartlı sisteme dönüştürmeniz oldukça önemlidir. Kartların kullanımın da ki basitlik taşıma kolaylığı ve her hangi bir bozulmaya karşı oldukça dayanıklı oluşu nedeniyle günümüz de oldukça çok tercih edilir olması hem otelin saygınlığı açısından hem de müşterilerin kendilerini daha güvende hissetmesi açısından oldukça önem arz etmektedir.

Elektrikli Kilit

Günümüzde kişi ve kurumlar güvenliklerini sağlamak için birçok yola başvurabilmektedir. Kapı güvenliğini sağlamak için en ucuz ve en etkili yollar arasında yer alan elektrikli kilitler kendilerini tetikleyen cihazlar yardımı ile çalışmaktadır. Bu tetikleyen cihazlar ise kart okuyucu, parmak izi okuyucu ya da yüz tanıma cihazları olabilmektedir. Elektrikli kilit seçenekleri ev, otel ve şirket kapılarında ya da camdan oluşan kapılarda kullanılabilmektedir. Standart kapı kilitlerinden çok daha güvenli olan bu elektrikli kilitler kullanışlı olmalarının yanı sıra oldukça dayanıklıdır.

Elektrikli kilitlerin özellikleri ve voltajları çalışma mantıklarına ya da kullanıldıkları alana göre değişiklik gösterebilmektedir. Kuru kontak ile çalışan bu elektrikli kilitler mıknatıs özellikleri taşıdıkları için 500 kilograma kadar ağırlık taşıyabilmektedir. Cam kapılarda kullanılan kilitler ise 12 volt ile çalışabilmektedir. Yani her kapı modeli için ayrı kilit modelleri mevcuttur.

Elektrikli kilitlerin en büyük avantajlarından bir tanesi de yangın, sel ve diğer doğal afet durumlarında kapıları serbest bırakmasıdır. Ayrıca elektrikli kilitlerin bilgisayarlara bağlanması da mümkündür. Bu sayede giriş çıkışların kontrolü ve düzeni kolayca sağlanabilmektedir. Bu kontroller uzaktan da yapılabilmekte ve istenen her dakika online olunabilmektedir. Elektrikli kilitlerin bağlı olduğu cihazlar sayesinde kapıların ne kadar süre açık kalacağı da belirlenebilmektedir.

Elektrikli kapı kilidi karşılığı olarak güvenlik kelimesinin kullanılması doğru olacaktır. Bu kilitler sayesinde istenen her alanda kapı güvenliğini sağlamak ve huzur içinde yaşamak mümkün olacaktır. Sizler de ister eviniz ister başka bir alan için bu elektrikli kilitleri kullanabilir ve istediğiniz güvenliği sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu elektrikli kilitleri parmak izi ya da kart okuyucu cihazlar ile birlikte de kullanabilir ve güvenliğinizi çok daha sıkı ve etkili bir hale getirebilirsiniz.

Elektrikli kilit, standart kapı kilitlerine göre çok daha yüksek güvenlik sunmaktadır. Elektrikli kilitler kendi başlarına çalışamazlar. Elektrikli kilitlerin çalışabilmesi için kendilerini tetikleyecek olan sistemlere ihtiyaçları olacaktır. Tetikleyecek olan cihazlar ise parmak izi okuyucular, kart okuyucular, yüz okuyucular gibi cihazlar olabiliyor. Bu kilitler genel olarak evlerde, ofislerde, otellerde, işyerlerinde, üst düzey güvenlik gerektiren alanlarda vb. gibi alanlarda kullanılmaktadır. Elektrikli kilitler çalışma mantıklarına göre farklı enerjilere ihtiyaç duyuyorlar. Elektrikli kilitlerin çalışması için genelde kuru kontak yeterli oluyor. Ancak cam kilitleri içinse 12 voltluk bir enerjiye ihtiyaç vardır. Mıknatıs özelliğinde olan bu kilitlerin 500 kiloya kadar kaldırma kapasitesi bulunuyor. Elektrikli kilitlerin birçok özelliği bulunuyor. Özellikle yangın, deprem gibi afetlerde kapılar otomatik olarak kendilerini serbest bırakmaktadır. Bu sayede herhangi bir aksilik yaşanmaz.

Elektrikli kilitler elektronik olarak da üretilebiliyorlar. Elektronik olarak üretilen modellerini internet üzerinden kontrol etmek mümkün. Ayrıca uzaktan kumanda ile de bu kilitleri açabilir ve kapatabilirsiniz. İstenilirse elektrik kilitler içerisine aktarılan verilere online olarak ulaşabilirsiniz. Bu sayede odalara giriş yapan kişilerin sayısını tespit edebilirsiniz. Elektronik kilitler aynı zamanda istenmeyen kişileri istenilen alandan uzak tutabilmektedir. Sisteme yüklenecek olan veriler ile hangi parmak izlerinin, kartların izinli olacağına karar verebilirsiniz. Elektrikli kilitler gibi elektronik kapı kilidi karşılığı da oldukça sağlam bir yapıya sahiptir. Özellikle zorlamalara karşı oldukça dayanıklıdırlar ve açılmaz. Çelik malzemelerden yapıldığı içinde kırılamaz ve bükülemezler. Kapıların sağlam olması durumunda 500 kilodan fazla zorlamalara bile dayanabilmektedirler.

Sizde evlerinize, ofislerinize, işyerlerinize güvenlik amacıyla bir sistem arıyorsanız yapmanız gereken elektronik kilit sistemlerini kullanmak olacaktır. Bu sayede istediğiniz güvenliği kolay bir şekilde sağlayabilir ve istemediğiniz kişileri odalardan uzak tutabilirsiniz.