Skinny Jean Kalıplarına Merhaba Deyin!

En popüler kot skinny jean’i giymek çoğu insan için tayt giymek kadar zordur. Skinny jeanlerin size tam olarak uyması için boy ve kalıbın vücudunuzla mükemmel bir uyum içinde olması gerekir. Dokusu nedeniyle spor ayakkabı veya bluzlarla pek uyumlu olmayan skinny jean pantolonları en iyi şekilde giymek için birkaç stil ve alışveriş tüyosu akılda tutulmalıdır.

Elbette yeni sezonda tek alternatifiniz skinny jean pantolonlar değil, kloş pantolonlar, yırtmaçlar ve öne doğru geniş paçalı modeller. Ancak skinny jean pantolonlar hala en popüler model. Neyse ki, büyük beden blazerler ve sarkık botlar gibi gelecek vadeden trendler bu pantolonlar için vazgeçilmez parçalar.

Skinny Jean Kombinlerinde Neye Dikkat Etmek Gerekir?

Skinny jeans giyecekseniz, ceketinizin veya süveterinizin modern görünmediğinden emin olun. Giyeceğiniz parça bol veya gösterişli olsa bile pantolonunuzun içine sokun. Böylece daha şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Topuklu ayakkabı giyerken ayağınızı kesmemeli. Bunun yerine, ayak bileklerinize kadar inen skinny jean pantolonlar giyin. Ayak bileklerinizi göstermek sizi daha uzun gösterecektir. Örneğin, bol bir ceket ile orantılı bir görünüm elde edebilirsiniz. Dar t shirt gitmekten kaçınmak doğru olacaktır. https://www.beyyoglu.com/kadin-skinny-jean/ adresinden en şık ve yeni model skinny Jean modellerine bakabilirsiniz.