Turkcell Süper Kupa yarı finalinde futbolseverleri dev bir karşılaşma bekliyor. Galatasaray ile Trabzonspor, yarı final mücadelesinde finale yükselmek için sahaya çıkacak. Karşılaşma, Gaziantep Stadı’nda oynanacak ve saat 20.30’da başlayacak.

Mücadele öncesinde Galatasaray cephesinde önemli eksikler bulunurken, sarı-kırmızılı ekipte sevindiren bir gelişme yaşandı. Bahis soruşturması kapsamında verilen 45 günlük hak mahrumiyeti cezasını tamamlayan Eren Elmalı, bu karşılaşmayla birlikte yeniden formasına kavuşacak.

Trabzonspor ise güçlü kadrosuyla sahaya çıkarak Süper Kupa’da finale adını yazdırmayı hedefliyor. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak yarı finalde kazanan ekip, Turkcell Süper Kupa finalinde mücadele etme hakkı elde edecek.

Süper Kupa yarı finalinde Galatasaray–Trabzonspor karşılaşması, futbol kamuoyunda büyük heyecan yaratırken, gözler Gaziantep’te oynanacak bu kritik 90 dakikaya çevrildi.

Turkcell Süper Kupa yarı finalinde Galatasaray ile Trabzonspor’un sahaya çıkması beklenen muhtemel ilk 11’leri netleşti. Teknik ekiplerin tercihlerine göre iki takım da güçlü kadrolarla finale uzanmayı hedefliyor.

Galatasaray Muhtemel İlk 11

Kaleci:

  • Uğurcan

Defans:

Orta Saha:

  • Kaan Ayhan

  • İlkay

  • Lucas Torreira

  • Yunus Akgün

Forvet:

  • Barış Alper Yılmaz

  • Mauro Icardi

Trabzonspor Muhtemel İlk 11

Kaleci:

  • André Onana

Defans:

  • Ozan

  • Serdar

  • Arseniy Batagov

  • W. Pina

Orta Saha:

  • Batista Mendy

  • T. Folcarelli

  • O. Zubkov

  • E. Muçi

  • K. Olaigbe

Forvet:

  • F. Augusto

Gaziantep Stadı’nda oynanacak dev yarı final öncesi ilk 11’ler, maçın temposu ve oyun planı açısından büyük merak uyandırıyor. Teknik direktörlerin son dakika tercihlerine göre kadrolarda değişiklik yaşanabileceği belirtiliyor.

Kaynak: Batı Akdeniz Haber Ajansı