Özdağ, Instagram ve X hesaplarından paylaştığı videolarda, kendisini götüren polis ekibinin başındaki amirin kendi yüksek lisans öğrencisi olduğunu açıkladı. Bu açıklama sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Özdağ, sürecin ne denli politik ve ağır olduğunu vurguladı.

Çevrede 25-30 Polis Görünce Tutuklama Kaçınılmaz

Zafer Partisi lideri, gözaltı sırasında çevresinde yaklaşık 25-30 polis bulunduğunu ifade ederek, böyle bir polis yoğunluğunun gözaltının tutuklamayla sonlanacağının açık bir göstergesi olduğunu söyledi. “Artık gözaltı, tutuklamayla bitiyor. Bu, bilinmesi gereken olağan bir senaryo haline geldi” dedi.

İnan Güney görevden uzaklaştırıldı
İnan Güney görevden uzaklaştırıldı
İçeriği Görüntüle

Yaklaşık 148 Gün Silivri Cezaevi’nde Tutuklu Kaldı

Ümit Özdağ, “halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme” suçlamasıyla yaklaşık 148 gün Silivri Cezaevi’nde tutuklu kaldıktan sonra tahliye edildi. Tahliye sonrası parti merkezinde gerçekleştirdiği açıklamada, yaşadığı süreçle ilgili değerlendirmelerde bulundu ve hukuk sistemindeki sorunlara dikkat çekti.

Muhabir: Selin Yıldırım