Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi kapsamında görev yerleri değişen Antalya Vali Yardımcısı Suat Seyitoğlu ile Aksu, Elmalı, Finike ve Korkuteli kaymakamları için Antalya'da anlamlı bir veda programı düzenlendi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa, vali yardımcıları, kaymakamlar ve aileleri katıldı. Görev süreleri boyunca Antalya'ya hizmet eden mülki idare amirleri için düzenlenen programda duygu dolu anlar yaşandı.
Yeni Görev Yerlerine Uğurlandılar
Kararname kapsamında İstanbul Vali Yardımcılığı görevine atanan Antalya Vali Yardımcısı Suat Seyitoğlu'nun yanı sıra, Eskişehir Odunpazarı Kaymakamlığına Ahmet Hikmet Şahin, Ankara Kızılcahamam Kaymakamlığına Faruk Erdem, Uşak Banaz Kaymakamlığına Musa Kazım Çelik ve Kayseri Vali Yardımcılığına Sezgin Üçüncü atandı.
Veda programında konuşan Antalya Valisi Hulusi Şahin, görev süreleri boyunca Antalya'ya önemli katkılar sunan mülki idare amirlerine teşekkür ederek, yeni görev yerlerinde başarılar diledi. Kamu hizmetlerinin fedakârlık ve özveri gerektirdiğini belirten Şahin, Antalya'da yürütülen başarılı çalışmalar nedeniyle tüm idarecilere şükranlarını ifade etti.
Duygusal Veda
Program boyunca görev yerleri değişen vali yardımcısı ve kaymakamlar da Antalya'da görev yaptıkları süre boyunca birlikte çalıştıkları kurumlara, mesai arkadaşlarına ve Antalyalılara teşekkür etti. Hatıra fotoğraflarının çekildiği gece, iyi dilek temennileriyle sona erdi.
Cumhurbaşkanlığı'nın yayımladığı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Antalya'da önemli görev değişiklikleri yaşanırken, boşalan ilçelere yeni kaymakam atamalarının da gerçekleştirildiği bildirildi.
İlgili Haberler
Next





