Türk Anneler Derneği (TAD) Bursa Şubesi üyeleri, yeni yılın ilk toplantısında Astrolog Aysu Neslihan Çetin’i ağırladı. 2022’nin yıldız haritasını değerlendiren Çetin, Nisan ayında çıkacak yeni varyasyonla koronavirüs pandemisinin biteceğini iddia etti.BURSA (İGFA) - Her ay geleneksel olarak düzenlenen buluşmada seçkin bir konuğu ağırlayan Türk Anneler Derneği (TAD) Bursa Şubesi üyeleri, 2022’nin ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Gastrosanayi'deki buluşmada Astrolog Aysu Neslihan Çetin’i ağırlayan TAD üyeleri, yeni yılın yıldız haritası ve yaşanması öngörülen gelişmeler hakkında ilginç bilgiler aldı.

Anneler, gerek Türkiye, gerekse dünyada yaşanacak olası olayları anlatan Çetin’i büyük bir dikkat ve kimi zaman şaşkınlıkla dinledi.

2022'DE KORONAVİRÜS BİTECEK AMA FARKLI SALGINLAR OLACAK

2022’nin astrolojide şifa yılı olarak görüldüğünü belirten Aysu Neslihan Çetin, koronavirüs salgınıyla ilgili önemli gelişmelerin yaşanacağı bir sene olacağını söyledi.

Çetin, “Bu yıl tedavisi mümkün olmayan kanser gibi, genetik hastalıkları iyileştirici ilaç ve tedaviler bulunabilir. Nisan ayında ise yeni bir varyasyon sonrası salgının azalacağı görülüyor. Koronavirüs bitecek ama sonrasında dünyada farklı salgınlar olacak. Elbette bunların hepsi öngörüdür” dedi.